Vendosni fjalën kyçe....

Meta ndan mesazhin e të rinjve të LRI-së për bashkëmoshatarët e tyre: Mos e braktisni Shqipërinë


Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka ndarë një mesazh të të rinjve të LRI-së për bashkëmoshatarët e tyre.

“Mos e braktisni Shqipërinë”, thuhet në mesazh, ndërsa Meta shprehet se është një zë u fortë dhe inkurajues që çdo i ri duhet të  bashkohet që Shqipëria t’u përkasë atyre.

“Mos e braktisni Shqipërinë” Mesazhi i të rinjve të mrekullueshëm të LRI-së për bashkëmoshtarët e tyre është një zë i fortë dhe inkurajues që çdo i ri duhet të bashkohet që Shqipëria tu përkasë të rinjve!”, thuhet në postimin e kreut të PL.