Vendosni fjalën kyçe....

FBI mori 11 pako me dokumente të klasifikuara nga rezidenca e Trump


FBI mori 11 grupe dokumentesh të klasifikuara nga rezidenca e Donald Trump në Mar-a-Lago në fillim të kësaj jave, raportojnë mediat amerikane.

Të enjten, Departamenti i Drejtësisë i kërkoi një gjykate të zhbllokonte urdhrin e kontrollit të shtëpisë së Trump, një veprim i konsideruar i rrallë mes një hetimi në vazhdim.

Trump ka mohuar çdo keqbërje dhe tha se sendet ishin të paklasifikuara dhe të sigurta.

Duke cituar dokumente, Wall Street Journal raporton se sendet e marra nga FBI nga Mar-a-Lago përfshijnë 20 kuti, lidhëse fotografish dhe një letër faljeje të shkruar në emër të strategut politik Roger Stone, një aleat prej kohësh i Trump.

Gjithashtu u gjetën informacione për “Presidentin e Francës”, thotë gazeta, megjithëse është e paqartë se për çfarë bëhet fjalë.