Vendosni fjalën kyçe....

Qeveria Draghi fiton besimin në Senat


Me 95 po dhe 38 me senatorët e pesë yjeve “të pranishëm por që nuk votuan” vetëm për të mos humbur kuorumin dhe ata të Lega-s dhe Forza Italia që nuk marrën pjesë në votim, qeveria i mbijetoi një shkarkimi të mundshëm në Senat.

Por shifrat janë shumë të vogla dhe Draghi mund të vendosë të shkojë në presidencë që nesër në mëngjes.

Hipoteza e zgjedhjeve të parakohshme merr formë dhe data mund të zhvillohen më 2 tetor, shkruan la Repubblica.