Vendosni fjalën kyçe....

Vlerësimi i miratimit të Biden arrin nivelin nivelin e ulët rekord në sondazhin e fundit


Më shumë se gjysma e amerikanëve, 56%, nuk e miratojnë punën e Joe Biden si president i Shteteve të Bashkuara, pasi vlerësimi i miratimit të liderit amerikan ka arritur një nivel të ri të ulët, duke rënë në 39%, sipas një sondazhi të ri të raportuar nga NBC News.

Ndërsa tani duhet të paguajnë më shumë për ushqimin, gazin, qiranë dhe faturat e tjera, 65% e amerikanëve pretendojnë se të ardhurat e familjes së tyre po bien shumë për shkak të kostos së jetesës ku dukshëm ndikon inflacioni i lartë me të cilin po përballet SHBA sot. Si rezultat, vetëm 33% e të anketuarve miratojnë trajtimin e ekonomisë nga ana e Biden, sipas sondazhit.

Sondazhi sugjeron gjithashtu se 75% e amerikanëve besojnë se vendi i tyre po shkon në drejtimin e gabuar. Hera e fundit që amerikanët u ndjenë në këtë mënyrë ishte gjatë Recesionit të Madh në 2008, kur ky numër kaloi 75%.

Studimi vjen ndërsa Amerika po përgatitet për zgjedhjet paraprake të ardhshme për zgjedhjet afatmesme të nëntorit.

Të shqetësuar me shpenzimet gjithnjë në rritje, si dhe me çështje të ndryshme politike, duke filluar nga emigracioni dhe ndryshimet klimatike te integriteti i zgjedhjeve dhe të drejtat e armëve, mbështetësit e të dyja partive kanë më shumë gjasa të votojnë në këto afate afatmesme, sugjerojnë anketuesit.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për demokratët, shumica e të cilëve mbështesin të drejtën kushtetuese të një gruaje për një abort, e cila kohët e fundit është vënë në pikëpyetje.