Vendosni fjalën kyçe....

Adriatik Lapaj: Më kanë kërcënuar, por s’ka rëndësi se kush, rëndësi ka që unë luftoj për ju


Aktivisti i shquar i ambasadores amerikane Yuri Kim dhe i Fondacionit per Shoqërinë e Hapur zoti Adriatik Lapaj ka deklaruar se ka marrë kërcënime.

Ai ka zbuluar për News24 se ka marrë kërcënime pa e zbuluar se nga kush. Lapaj ka pohuar se nuk shqetësohet nga kërcënimet dhe se do vijojë qëndresën për hallin e qytetarëve.

“Kam kohë që ndjek një filozofi për protestën. Por unë dalë për veten, për vajzën time. Nëse gjykon se ka pamundësi për të përballuar jetesën duhet të jetë në shesh. Kjo po ndodh dhe kjo më kënaq. Duke dalë qytetarët vetë, kjo i i bën të pamenaxhueshëm nga partitë politike. Ajo është një protestë e qytetarëve dhe duhet të mbete te tille. Nisin dhe sulmet personale,. por kjo nuk më shqetëson fare. Jam me ata që nuk pyes shumë. Se vras mendjen fare..ajo që po thoja që qytetarëve nuk iu del llogaria, të reagojnë. Nuk ka rëndësi se kush më ka kërcënuar. Nuk ka lidhje. S’jam nga ata që i marr në konsideratë, nga çdo drejtim që vijnë. S’ka asnjë rëndësi. Nuk është Adriatiku këtu, këtu është halli i çdo qytetarëve.” – tha Lapaj.