Vendosni fjalën kyçe....

Përzgjidhen tre anëtarët e rinj të KLGJ-së


Janë përzgjedhur sot tre anëtarët e rinj të Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Ata janë Klodian Kurushi, Ridvan Hado dhe Irena Plaku, ndërsa gjatë procesit janë skualifikuar kandidatë Asim Vokshi, Vjosava Osmanaj dhe Manjola Xhaxho.

Anëtarët e rinj do zëvendësojnë tre anëtarëve të cilëve u mbaron mandati, Ilir Toska, Brunilda Kadi dhe Medi Bici.