Vendosni fjalën kyçe....

Protesta para Kryeministrisë, Ambasada e SHBA-ve thirrje qytetarëve të vet në Tiranë: Shmangni tubimet


Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, ka nxjerrë një njoftim për shtetasit amerikanë që jetojnë në Shqipëri, ku i paralajmëron që të tregohen të kujdesshëm dhe të qëndrojnë larg protestave të paralajmëruara sot lidhur me rritjen e çmimit të energjisë elektrike, për të cilat organizatore kondiserohet Partia Demokratike .

Njoftimi i Ambasadës së SHBA-ve:

Njoftimi: Partia Demokratike (PD) e Shqipërisë ka njoftuar se do të zhvillojë një protestë në zyrën e Kryeministrit. Qëllimi i deklaruar është kundër rritjes së kostos së energjisë elektrike në Shqipëri. Kjo protestë mund të migrojë në vende të tjera në Tiranë, ose tubime të ngjashme mund të shfaqen në pjesë të tjera të qytetit. Kohëzgjatja e mbledhjes së pritshme është e panjohur.

Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve vendore të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit.
Veprimet për tu ndërmarrë:

Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose të vazhdueshme.

Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.

Monitoroni mediat lokale për përditësime.