Vendosni fjalën kyçe....

Dita pa makina, rrugët që do bllokohen në Tiranë nga ora 08:00 deri në 14:00


Disa rrugë të Tiranës do jenë të bllokuara sot e në to nuk do lejohet lëvizja e makinave.

Kjo në kuadër të ‘Javës Europiane të Lëvizshmërisë’. Rrugët do jenë të bllokuara nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 2 të pasdites.

Kufizimi i qarkullimit të makinave do jetë në rrugët e mëposhtme:

Rruga “Luigj Gurakuqi”, duke filluar nga kryqëzimi me rrugën “Xhorxh Bush” deri në sheshin “Avni Rustemi”.

Rruga “Kostandin Kristoforidhi” deri në kryqëzimin me rrugën “Luigj Gurakuqi”

2.Qarkullimi i mjeteve të emergjencës dhe Policisë së Shtetit do të vazhdojë normalisht në segmentet rrugore sipas pikës 1.

3.Qarkullimi i mjeteve të tjera do të vazhdojë në segmentet e mëposhtme:

Rruga “Xhorxh Bush” – Rruga -Barikadave”

Rruga “Hoxha Tahsim”,- “Rruga “Tefta Tasho Koço”

4.Qarkullimi i mjeteve të transportit publik linja -Porcelan – Qendër- do të devijojë në sheshin “Avni Rustemi” dhe do të stacionohet pranë tij.