Vendosni fjalën kyçe....

Policia Rrugore kontrolle në Bypass-in e Fierit, pezullohen 54 patenta e vihen 71 gjoba


Policia Rrugore ka pezulluar 54 leje drejtimi 48 orët e fundit, ka vendosur 32 gjoba me vlerë nga 30 mijë deri në 40 mijë lekë të reja si dhe 39 të tjera me vlerë nga 2 mijë deri në 4 mijë lekë të reja.

Kontrollet janë kryer në Bypass-in e Fierit, ku policia ka kapur drejtues mjetesh që ecnin me shpejtësi deri në 181 kilometra në orë.