Vendosni fjalën kyçe....

Çfarë la pas zjarri në Përmet, problem mbetet dhe Ksamili


Kjo është një foto pas shuarjes së zjarrit në fshatin Kutal të Përmetit. Duket se flakët kanë shkatërruar një masë të madhe siperfaqeje me bimësi e pemë por fatmirësisht janë neutralizuar.

Problem mbetet situata edhe në Ksamil, ku nuk dihet nëse flakët janë shuar krejtësisht.

Ditën e djeshme qarkulloi edhe një video e zjarrfikësve shqiptarë pa asnjë mjet për shuarjen e zjarreve.