Vendosni fjalën kyçe....

Pezullohen 66 patenta 12 orët e fundit e vihen 2024 gjoba


12 orët e fundit Policia Rrugore ka pezulluar 66 leje drejtimi në mbarë vendin.

Nga këto 37 leje drejtimi janë pezulluar për shpejtësi mbi normat e lejuara dhe27 për drejtim mjeti në gjendje të dehur.

473 gjoba janë vendosur për përdorim celulari në timon, 397 për mosmbajtjen e rripit, 644 për shpejtësi mbi normën e manovra të rrezikshme në rrugë, 778 për parakalim të gabuar, 182 për mbajtjes së largësisë mes mjeteve në rrugë e 194 për mospërdorim të kaskës mbrojtëse për mjetete mbi dy rrota.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *