Vendosni fjalën kyçe....

Ndërprerje energjie nesër në Tiranë, orari e zonat që preken


Disa zonë në Tiranë do kenë mungesë energjie elektrike ditën e nesërme.

Shkak për këtë është rikonsktruksioni në disa kabina.

Orari i ndërprerjes do jetë nga 9 e mëngjesit deri në 4 të pasdites ndërsa zonat që preken janë pjesërisht rruga ‘Siri Kodra’, rruga ‘Niko Avrami’, rruga ‘Halil Bega’ e rruga ‘Sulë Gjashta’

Njoftimi

“Pershendetje/Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 24 qershor

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 24 qershor gjatë intervalit kohor 09:00- 16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: rruga “Siri Kodra”, rruga “Niko Avrami”, rruga “Halil Bega” dhe rruga “Sulë Gjashta”.