Vendosni fjalën kyçe....

Rama: Në mandatin e 3-të drejt objektivit që studentët tanë të marrin diploma europiane këtu


Ditën e sotme qeveria ka nisur sot konsultimin me rektorët e universiteteve publike për ngjitjen e Arsimit të Lartë dhe krijimin e Komitetit të Përbashkët për Politikat e Arsimit të Lartë.

Kështu thotë kryeministri Edi Rama në një postim në ‘Facebook’. Ai shkruan se ky mandat i tretë i tij do të fokusohet drejt një hopi të madh, drejt Objektivit Strategjik të Hapjes së Dyerve të universiteteve shqiptare me ato europiane.

“Nisëm sot konsultimin me rektorët e universiteteve publike për ngjitjen e Arsimit të Lartë në një nivel tjetër dhe dakordësuam krijimin e Komitetit të Përbashkët për Politikat e Arsimit të Lartë.
Do të punojmë ngushtësisht #sëbashku që ta kthejmë Mandatin e Tretë në fazën e një hopi të madh, drejt Objektivit Strategjik të Hapjes së Dyerve të universiteteve tona për Universitetet Publike Europiane dhe krjimin e kushteve, që studentët tanë të mund të marrin në të ardhmen diploma europiane këtu, në Shqipëri.
#SkaKohëPërPushim.”-shkruan Rama.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *