Vendosni fjalën kyçe....

KAS rrëzon PD-në e LSI-në, s’ka përsëritje zgjedhjesh në Qarkun e Vlorës


Komisioni i Ankimimeve e Sansioneve ka rrëzuar kërkesën e PD-së e LSI-së për përsëritje të zgjedheve në Qarkun e Vlorës.

Më herët, KAS mori të njëjtn vendi edhe për Qarkun e Beratit dhe të Gjirokastrës.

Megjithatë për Beratin, u pranua kërkesa e LSI-së për numërimin e 114 kutive në këtë qark.