Vendosni fjalën kyçe....

Fatmir Xhafaj, kandidati më i votuar në njësinë 10 në Tiranë


KQZ publikoi rezultatet e votimit elektronik, projekti pilot që u aplikua për herë të parë në këto zgjedhje njësinë nr.10 në Tiranë.

E përveç rezultateve për partitë, u zbulua se sa vota kanë marrë dhe kandidatët respektivë, me Fatmir Xhafajn e PS-së që ka shënuar rezultatin më të thellë me plot 2975 vota.

Edhe pse hir të së vërtetës, ai ishte në një vend aspak bindës në listën e PS-së, i 23-ti.

Ndërkohë mes kandidatëve të PD-së, vihet re se Agron Shehaj ka marrë më shumë vota edhe se kryetari Lulzim Basha.

Vihet re se Partia Socialiste kryeson me 6 mijë e 7 vota, Partia Demokratike dhe Aleanca për Ndryshim me 4550 vota, dhe LSI 628.