Vendosni fjalën kyçe....

Tirana pa energji elektrike nesër, zonat dhe orari


Ditën e nesërme në 5 zona në Tiranë do ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ndërprerja do bëhet për shkak të një remonti në disa fidera te Uzina e Traktorëve.

Zonat që do preken nga stakimi janë Kodra e Priftit, Shkoza, Kodra e Kokonozëve dhe pallatet pranë Oxhakut.

Për shkak të remontit të parashikuar në disa fidera të NST Uzina e Traktorëve, në datën 3 mars gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht/ “Kodra e Priftit”, Shkozë, Kodra e Kokonozeve, pallatet prane Oxhakut te ish- shkolla e Bashkuar, Porcelani”-thuhet në njoftimin e OSSHEE-së.