Vendosni fjalën kyçe....

Haradinaj: Nëse Kosova nuk është në dyer të NATO-s, të bashkohemi me Shqipërinë


Kandidati për president, Ramush Haradinaj tha se nëse Kosova nuk është në dyer të NATO-s, të na bashkohen të gjithë për referendum, për union me Shqipërinë.

Nëse Kosova nuk është në dyer të NATO-s, të na bashkohen të gjithë për referendum, për union me Shqipërinë. Të krijojmë një momentum të ri, të jetojmë më të konsoliduar si në planin e jashtëm dhe të brendshëm”-tha Haradinaj në Euro News Albania.