Vendosni fjalën kyçe....

Diferenca e vogël mes Trump dhe Biden, në Xhorxhia mund të ketë rinumërim votash


Sekretari i shtetit i Xhorxhia-s ka deklaruar pak më parë se do të bëhet një rinumërim në këtë shtet për shkak të një rezultati kaq të ngushtë.

Me një diferencë kaq të vogël, do të ketë një rinumërim në Xhorxhia”-është shprehur Sekretari i Shtetit, Brad Raffensperger.

Në këtë shtet, Joe Biden ka fituar vetëm me 1098 vota më shumë se presidenti Donald Trump.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *