Vendosni fjalën kyçe....

Reshjet e para të vjeshtës përmbytin rrugët e Lushnjës dhe Lezhës


Shirat e para të vjeshtës kanë sjellë probleme me rrugët në qytetet shqiptare.

Kështu, në Lezhë disa minuta shi vjeshte kanë sjellë përmbytje të rrugëve nga blloku 11 janari deri në lagjen Besëlidhja.

Edhe në Lushnjë dendësia e reshjeve ka sjellë përmbytje në rrugët e qytetit duke shkaktuar probleme në qarkullimin e qytetarëve dhe makinave.

Shkak janë bërë mbushja e kolektorëve të kullimit në qytet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *