Vendosni fjalën kyçe....

Kryemadhi: Të rinjtë do sjellin ndryshmin, do kthejnë Shqipërinë në shtëpi


Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi, ka zhvilluar takime me të rinjtë e Elbasanit dhe të Pogradecit në suazën e zgjedhjeve të ardhshme.

Kryemadhi shkruan se të rinjtë do sjellin ndryshimin dhe do bëjnë që Shqipëria të kthehet në shtëpi.

Ekipet drejtuese të LRI Elbasan dhe të LRI Pogradec janë bërë bashkë për të mbledhur forcat para nisjes energjike të fushatës. Dita kaloi shpejt dhe do të vij më shpesh për të kaluar më shumë kohë me të rinjtë e Pogradecit. Ata kujdesen aq shumë për vendin tonë dhe qarkun e tyre. Ata do të sjellin ndryshimin që do ta bëjë Shqipërinë të kthehet në shtëpi”-shkruan Kryemadhi.