Vendosni fjalën kyçe....

Kur nisesh për t’u argëtuar por të del huq (Video)


Në videon e mëposhtme është një përmbledhje incidentesh gazmore.

Të tilla mund të na kenë ndodhur shpesh edhe neve por mbase nuk janë fiksuar në kamera.

Shikojini dhe do gajaseni së qeshuri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *