Vendosni fjalën kyçe....

Jeni të fiksuar pas orëve luksoze, hidhini një sy “Astronomia Sky” (Video)


Objektet e luksit kushtojnë dhe shpeshherë çmimet e tyre mund të shkojnë në qindra mijëra euro.

Ora në videon e mëposhtme kushton jo pak por 538 mijë stërlina.

Ajo është emërtuar ‘Astronomia Sky’, por çfarë e bën atë kaq të veçantë.

Ora është prej titani dhe është ndërtuar në ekuilibër perfekt mes elementëve që e përbëjnë.

Ora të tilla janë vetëm 18 në botë dhe për më shumë hollësi rreth saj ndiqni videon e mëposhtme.