Vendosni fjalën kyçe....

Apeli rrëzon prokurorinë për çështjen ndaj Bashës e dy zyrtarëve të tjerë demokratë


Gjykata e Apelit ka rrëzuar ankimimin e bërë nga prokuroria lidhur me çështjen ndaj kreut të PD-së, Basha dhe dy zyrtarëve të tjerë të selisë blu lidhur me lobimin rus.

Apeli la në fuq vendimin e Shkallës së Parë që e pushoi çështje ndaj kreut të opozitës, duke gjykuar se nuk kishte vepër penale për sa i përket akuzës për falsikim formularësh ndërkohë ajo për pastrim parash ishte rrëzuar më herët.

Gjykata e Tiranës i shpalli të pafajshëm tre zyrtarët e PD-së lidhur me çështjen e lobimit rus dhe  njëjti vendim mbetet në fuq pas seancës së sotme, ku Apeli ka rrëzuar prokurorinë.