Vendosni fjalën kyçe....

Karrige të rrethuara me xham, baret në Santorini po bëhen gati për sezonin turistik


Karriget e plazhit të rrethuara me xham peçikllaz, kjo do jetë mënyrë e re për të hapur plazhet në Santorini të Greqisë si një përgjigje për tu mbrojtur nga virusi i ri korona.

Pronari i bar Charlie Chahine thotë se nuk i pëlqen, por nëse kjo është mënyra që duhet të jetë që turistët të kthehen, atëherë kjo është ajo që po bën.

“Shpresojmë që këto ndërtime që shihni nuk do të jenë e ardhmja për plazhe. Ne nuk e duam këtë, por nëse kjo është e nevojshme, dhe nëse siguria e njerëzve varet nga një ndërtim i tillë ne do e bëjmë ne (thjesht) duam të punojmë”, tha Chahine, raporton Reuters.

Bizneset në ishullin më të njohur të pushimeve në Greqi po miratojnë të gjitha llojet e masave higjienike, të shqetësuar që sezoni të fillojë.