Vendosni fjalën kyçe....

Personaliteti i Diasporës ndihma për 1 mijë familje në Tropojë, falënderohet nga Meta


Biznesmeni nga diaspora që jeton dhe vepron në SHBA, Harry Bajraktari ka shpërndarë ndihma për komunitetin në Bashkinë e Tropojës.

Personaliteti i Diasporës është falënderuar edhe nga Kreu i Shtetit, Ilir Meta.

Falënderoj personalitetin e shquar të diasporës tonë z.Harry Bajraktari, i cili në këto ditë sakrificash ndihmon një nga komunitetet më në nevojë si ai i Bashkisë Tropojë”-shkruan Meta.

Ditën e djeshme në Tropojë u shpërndanë ndihma për 1 mijë familje në nevojë të Bashkisë Tropojë.