Vendosni fjalën kyçe....

Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e të kreut të Prokurorisë së Durrësit


Komisioneri Publik ka ankimuar vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për konfirmimin në detyrë të kreut të prokurorisë së Durrësit, Anita Jella.

Sipas Komisionerit Pubik, Jella nuk arrin nivelin e besueshëm për konfirmimin në detyrë e për këtë arsye i kërkon Kolegjit të Posaçëm të Apelimit shkarkimin e saj.

Ai thekson se për këtë ankimim është marrë dhe miratimi i Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit që ka kërkuar gjithashtu shkarkimin e Jellës.