Vendosni fjalën kyçe....

Ambasadorja amerikane Yuri Kim në ditën e parë të punës: Gati t’i përvishem punës


Ambasadorja e re në Tiranë e SHBA-së ka bërë edhe postimin e saj të parë pas ardhjes së saj në vendin tonë.

Yuri Kim shkruan se ndihet e kënaqur për ardhjen në Shqipëri dhe se është gati t’i përvishet punës.

“Ndihem e nderuar dhe shumë e kënaqur që jam në Shqipëri dhe jam gati t’i përvishem punës”, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim në ditën e saj të parë në Ambasadë.”-shkruhet në postimin e Ambasadës Amerikane.