Vendosni fjalën kyçe....

“Më e rëndësishme mbetet veprimtaria transparente e në respekt të ligjit e KED-së” – Meta


Presidenti Meta ka deklaruar se pas shortit transparent të përzgjedhjes së anëtarëve të rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, më e rëndësishme është veprimtaria plotësisht transparente këtij institucioni që nis nga puna vitin që vjen.

‘Pas një shorti tepër TRANSPARENT, tani më e rëndësishme mbetet veprimtaria plotësisht TRANSPARENTE dhe në respekt të ligjit e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED) për vitin e ardhshëm.’ shkruan Meta në Facebook.