Vendosni fjalën kyçe....

Radhë kilometrike në drejtim të veriut (Video)


Nga Rinasi në drejtim të Veriut është krijuar trafik i rënduar dhe se ka radhë kilometrike makinash. Ndërkohë në vend ndodhen forcat e policisë rrugore që po punojnë për të menaxhuar trafikun.

Më herët radhë të gjata makinash ishin edhe në drejtim të jugut dhe juglindjes së Shqipërisë pasi rajoni Durrës-Tiranë ndodhet nën lëkundjet e shpeshta të tërmetit.

Lëkundje që kanë sjellë pasiguri në qytetarët, duke shfytëzuar edhe ditët pushim në këtë fundjavë për dy festat e nëntorit.

Në videon e publikuar nga BalkanWeb shihet radhët e makinave në drejtim të veriut të Shqipërisë.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *