Vendosni fjalën kyçe....

Meta cakton datën: Kur do hidhet shorti për KED-në


Presidenti Ilir Meta ka zbuluar datën se kur do të mbahet shorti për zgjedhjen e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Data e zgjedhur është 5 dhjetori 2019.

Lajmi është bërë me dije përmes një njoftimi nga zyra e shtypit pranë Presidencës

 “Presidenti Meta bën publik edhe faktin se ka vendosur që shorti për zgjedhjen e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, do të realizohet nga Institucioni i Presidentit të Republikës në datë 5 dhjetor 2019 dhe pas fillimit të funksionimit të KED-së së re, do ta ndjekë me shumë rigorozitet gjithë veprimtarinë e saj, për të mos lejuar më asnjë devijim nga parimet dhe dispozitat kushtetuese dhe të ligjit për të mbrojtur integritetin e mëtejshëm të gjithë procesit për ngritjen dhe funksionimit e plotë të Gjykatës Kushtetuese.” -thuhet në njoftimin zyrtar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *