Vendosni fjalën kyçe....

“Të shpallet non grata”, me pankarta në duar, gratë e Astirit i shkojnë Borchard-it në konferencë


OSBE po zhvillon tryezën “Forumi për Zhvillimin e Medias” ku të pranishëm janë ambasadori Bernd Borchard dhe ambasadori i BE-së në Tiranë Liugi Soreca.

Por në këtë forum ka pasur edhe protestë në ambientet ku po zhvillohet forumi kundërs ambasadorit Borchard.

Disa gra me pankarta në duar nën thirrjet “Borchard turp të kesh” kanë protestuar kundër gjestit të ambasadorit ndaj banorëve të Unazës së Re të cilëve i ngriti “gishtin e mesit”.