Vendosni fjalën kyçe....

“Qeveria të kthejë sytë nga ne” – Fermerët e Lushnjës bllokojnë rrugën


Fermerët e Lushnjës kanë zhvilluar ditën e sotme një protestë.

Ata kanë dalë në rrugët e qytetit dhe i kërkojnë qeverisë që t’i subvencionojë pasi po hasin shumë vështirësi.

Fermerët kërkojnë që qeveria të kthejë sytë nga puna e tyre.

Siç raporton “Balkanweb”, fermerët kërkojnë një pikë grumbullimi për prodhimet e tyre ndërsa kanë shpalosur edhe kërkesa të tjera si subvencionimi i naftës etj.

Ata mbanin në duar pankarta të shumta dhe bllokuan rrugën kryesore për disa minuta ndërsa theksojnë se nuk do tërhiqen deri në përmbushjen e kërkesave.