Vendosni fjalën kyçe....

Mund të kthehej në tragjedi, por nëna dhe e bija shpëtojnë mirë (Video)


Ndonjëherë janë detajet ato që vendosin mbi përmasat e një ngjarjeje.

Në videon e mëposhtme janë publikuar pamjet e një aksidenti në një autostradë që mund të ktheheshin në fatale për shoferen që i ka filmuar dhe vajzën e saj të vogël.

Një copë metalike shkëputet nga një kamion dhe ngulet në xhamin e përparmë të makinës që ishtë pas tij, vetëm pak centimetra larg vendit ku qëndronte shoferja dhe vajza e saj.