Vendosni fjalën kyçe....

Treni japonez me 280 km/h udhëton me derë të hapur


Një tren japonez i shpejtësisë së lartë la njërën nga dyert e hapura ndërsa udhëtonte me 280 km / orë të Mërkurën.

Asnjë nga 340 pasagjerët nuk u plagos, dhe operatori i trenit bëri një ndalesë emergjente kur vuri re treguesin për derën e hapur.

Kompania hekurudhore e Japonisë Lindore tha që një pastrues harroi të mbyllte pajisjen e cila hap dyert me dorë.

Mediat japoneze thanë se treni udhëtoi për rreth 4 km (2.5 milje) me derën e hapur deri në frenimpor askush nuk ishte afër derës së hapur.

Treni mbërriti në Tokio rreth 19 minuta me vonesë, njoftoi Nikkei – duke krijuar një efekt trokitje që shkaktoi vonesa për rreth 3,000 pasagjerë të tjerë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *