Vendosni fjalën kyçe....

Ky është vendstrehimi bërthamor më luksoz në botë, një apartament kushton 3 milionë dollarë (Video)


Ky vend ju mundëson të mbijetoni në luks në rast të një lufte bërthamore.

‘Condo’ është një nga vendet më të veçanta për mbrojtjen në rast të shpërthimit të ndonjë lufte bërthamore apo çfarëdo konflikti tjetër.

Ai është ndërtuar në Kansas të SHBA-së dhe dikur ka shërbyer si magazinë për raketat e më pas është përshtatur si vendstrehim.

Vendi mund të strehojë deri në 12 çifte, ka bibliotekë, sallë lojrash, pishina e kinema ndërsa serat brenda mund të prodhojnë ushqim të freskët për më shumë se 5 vjet. Kostoja e një apartamenti është 3 milionë dollarë.