Vendosni fjalën kyçe....

Nëse mendoni se të bësh sërf është e lehtë, gaboheni (Video)


Në stinën e verës dhe sidomos në plazhet ekzotike, sërfi është një nga sportet më të preferuara.

Si sport i vështirë dhe me rrezikshmëri, incidentet janë të shpeshta dhe ndonjëherë mund të jenë fatale.

Megjithatë në videon e mëposhtme ka një përmbledhje incidentesh gazmore që ju bëjnë të qeshni.