Vendosni fjalën kyçe....

AMA i tërhoqi vëmendjen RTSH për transmetimin e muzikës së Cecës, reagon këngëtarja serbe


Autoriteti i Medias Audiovizive (AMA) para pak ditësh i tërhoqi vëmendjen RTSH-së për transmetimin e këngëve të këngëtares serbe Ceca ka reaguar lidhur me këtë ngjarje.

AMA i tërhoqi vëmendje RTSH-së pasi sipas saj Ceca ka mbajtur qëndrim publik me zërat kundër Kosovës.

Nuk jam infomruar se këngët e mia janë ndaluar në Shqipëri. Mendoj se muzika nuk duhet të ketë kufij dhe pengesa. Të paktën ky është rregulli që unë kam mësuar për më shumë se tridhjetë vjet në karrierën time. Nuk kam dërguar asnjë mesazh politik ose urrejtje përmes këngëve të mia. Këngët e mia gjithmonë janë bazuar në mesazhet e dashurisë sepse këngët e mia i bashkojnë njerëzit. I dua të gjithë njerëzit”- thotë Ceca, raporton media serbe Kurir.