Vendosni fjalën kyçe....

Audio-përgjimi 4: Ai ka një problem, do 200 mijë lekë për 4 vota


Në audio-përgjimin 4, drejtori në Ministrinë e Brendshme, Arben Keshi, bisedon me një qytetar i cili i thotë se një votues kërkon 200 mijë lekë për 4 vota kurse Keshi pohon.

Një person i paidentifikuar që punon si mësues informon drejtorin e Ministrisë së Brendshme Arben Keshi që një person që ka 4 vota kërkon 20.000 lekë.

Gjatë bisedës, mësuesi tregon se si i ka bërë presion një çifti. Ai e informon se i ka zbatuar të gjitha këshillat që i ka dhënë.

Biseda mes Keshit dhe qytetarit

Arben Keshi: Hë mo

Qytetari: I mora këta këtu te shtabi, i njeh?

Arben Keshi: Nuk e njoh, i kujt është Altini

Qytetari: I Isuf Qokut, ish-nxënësi im

Arben Keshi: Po ça ka ai?

Qytetari: Ai ka një problem, do 200 mijë lek, thotë që kam 4 vota këtu te Tërnova. Nuk e di tha, kam fol me Shemsiun tha , kam një problem me Shemsiun tha.  Komunikova pardje.

Arben Keshi: Po

Qytetari: Atij ja komunikova pardje, atij zotërisë Kollashikut, ia kam komunikuar atje në rrugë, u nda me atë, i thashë Anës. Ja thashë o vlla në emër tënd.

Arben Keshi: Jo në emrin tim

Qytetari: Ne emrin tënd, në emrin tim, në emër të drejtorit të arsimit, ia komunikova.

Qytetari: E mbarova atë punë domethënë. Gëzim Hoxhën që kisha problem, se ka qënë në Itali, se ai është kushuri me vjehrrën time, Gëzim Hoxha. Vjehrra ime është mbesë e Ismail Merlanit.

Arben Keshi: Po e kam parasysh

Qytetari: Janë kushurinj të dy ata.

Arben Keshi: po

Qytetari: Është e mbaruar ajo punë, nuk ka asnjë gjë. Kam fol edhe me Bujar Kurtazën dhe me Vehbi Muhametin, kunata e Vehbiut është mbesë e Rrem Ramës.

Arben Keshi: Ata vëllezërit e Vehbit na çanë dërrasat tu u zënë, ky thotë…

Qytetari: Jo jo, s’ka lidhje me ata fare ai, nuk është përzier ai. Nëse ke informacionin më të vogël ma thuaj mua.

Arben Keshi: Se kam parë

Qytetari: Nëse ke informacionin më të vogël ma trego

Arben Keshi: Mirë

Qytetari: Unë ti kam mbaruar të gjitha punët pa përjashtim. Dhe e fundit. Atij zotërisë unë ja kam bërë të qartë në sy të Bujar Spahiut. Ja kam thënë mu përpara lokalit të Begut.

Arben Keshi: Në rregull

Qytetari: Po qe se ashtu pyet edhe Neki Ukën, pyet edhe Din Jasharin.