Vendosni fjalën kyçe....

4 anëtarët e KQZ-së merren në mbrojtje


4 anëtarët e KQZ-së janë marrë në mbrojtje nga Ministria e Mbrojtjes.

Bledar Skënderi, Denar Biba, Edlira Jorgaqi dhe Rearta Bitri janë marrë në mbrojtje nga truprojat e ofruara nga ministria prej disa ditësh.

Dy ditë më parë, 4 anëtarët e mbetur të KQZ-së pas largimit nga trupa të kreut, Zguri, kanë vijuar me organizmin e zgjedhjeve lokale të 30 qershorit pavarësisht dekretit të Metës për shtyrjen e tyre.

Ata kanë deklaruar se dekreti i Metës është nul dhe nuk mund të merret parasysh.