Vendosni fjalën kyçe....

Kryetari i PS-së në Shkodër emërohet drejtor i postës


Ndryshime në Postën Shqiptare në Shkodër. Mësohet se titullari i filialit në Shkodër të Postës Shqiptare Paulin Ndoja është larguar nga detyra.

Drejtori i Përgjithshëm i Postës Shqiptare, Laert Duraj ka prezantuar si titullar të ri, Edmond Eminin, që mban edhe postin e kryetarit të PS.

Në prag të fushatës elektorale, priten të tjera ndryshime. Kjo u konfirmua edhe nga prefekti Valdrin Pjetri. Sipas tij “shumica e drejtorëve janë në gjumë” dhe shtoi se “Nuk mund të tolerohet më kjo gjë”.