Vendosni fjalën kyçe....

ME VIDEO/ Si seleksionohen pjesëmarrësit në takimin e Ramës në Durrës


Një video e shpërndarë përpara takimit të Ramës në Durrës për turin për Bashkitë, shihet se si bëhet seleksionimi i qytetarëve që duan të marrin pjesë.

Në video shihet qartë se si disa të rinj largohen nga truproja dhe nuk lejohen që të marrin pjesë ashtu si persona të tjerë të cilët po drejtoheshin drejt takimit.

Nuk dihet nëse këta të rinj janë larguar me ndonjë motivacion apo nëse është thjesht një seleksionim për nga frika e krijimit të incidenteve gjatë takimit.