Vendosni fjalën kyçe....

Salla shpërthen në të qeshura, i arrestuari për protestën i thotë gjykatëses diçka me mikrofon (VIDEO)


Salla shpërthen në të qeshura, i arrestuari për protestën i thotë gjykatëses diçka me mikrofon.

I arrestuari nga policia nuk kishte qenë fare ne protestë, të paktën nga sa thotë vetë, por sigurohet të tregojë se “është policia” ajo që e ka konfirmuar prezencën e tij të shtunën. “Kam qenë me babën”, thotë i arrestuari.

Biseda e lirshme, i arrestuar-gjykatëse:

Qytetari: Kam qenë atë natë me gjithë babën te shpia.

Gjyqtarja: Ku ke qenë ti?

Qytetari: Kam qenë në punë dhe te shpia. Kam punën time. As kam qenë në protestë fare.

Gjyqtarja: S’ke qenë në protestë?

Qytetari: Nga policia është konfirmu se ke qenë në protestë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *