Vendosni fjalën kyçe....

Mes debateve për Cakajn, Rama kërkon të tërheqë vëmendjen: Në pranverë hapim kufirin me Kosovën


Kryeministri Edi Rama në një takim me trupat diplomatike në vendin tonë u shpreh se në pranverë do të hapet kufiri me Kosovën.

” Në pranverë do të hapim kufirin me Kosovën por asnjë nuk dua të deformoj këtë që thashë. Do të garantojmë të gjitha parametrat e sigurisë dhe ka një bashkëpunim midis të dy ministrive të Brendshme.  Duam të bëjmë të njëjtën gjë edhe me Malin e Zi dhe Maqedoninë.”, u shpreh Rama në takimin e trupat diplomatike.

Kryeministri Rama nuk la papërmendur mosdektetimin e Gent Cakajt si ministër dhe u shpreh se po përdoret si mish për top.  Po kështu ai e  falenderoi Dimir Bushatin për punën në Ministrinë e Jashtme edhe pse këtë të fundit e shkarkoi vetë.