Vendosni fjalën kyçe....

“Mustaf dhe Xhavit Shuti ishin roje të laboratorit në Has, bosët janë deputetët e PS-së”


Ish-kryeministri Sali Berisha për laboratorin e heroinës në Has është shprehur se sasia prej 100 kilogramë hetorinë i për përkiste PS-së. 

“Ne kete operacion u arrestuan fshataret Mustaf dhe Xhavit Shuti, babe dhe bir, ekstremiste te partise siçiliste dhe nje zjarrfikes ne Shkoder e nje punonjes bashkie ne Kruje.”, shprehet Berisha.

Ai shton më tej se Mustaf dhe Xhavit Shuti janë thjeshtë roje dhe puntorë të fabrikës kurse boseë e saj janë deputetë dhe pushtetarë të lartë. 

 Reagimi i Berishës:

Fashateret Branogut miliardiere me nje furgon apo kurbanet e narkopushtetareve!

Te dashur miq, ne nje operacion nderkombetar te dekonspiruar nga narkopolicia, ne fshatin Branog u zbulua fabrika me e madhe e heroines se partise, u konfiskuan rreth 100 kg heroine e paster, kurse 160 kg heroine dhe miliona euro thuhet se u moren dhe u zhduken nga narkokomisari i policise.

Ne kete operacion u arrestuan fshataret Mustaf dhe Xhavit Shuti, babe dhe bir, ekstremiste te partise siçiliste dhe nje zjarrfikes ne Shkoder e nje punonjes bashkie ne Kruje.

Por me te drejte mund te shtrohet pyetje nese fshataret Shuti, te cilet deri tani rezulton se kane nje furgon, jane kurbane te partise siçiliste per te maskuar boset e pushtetit apo miliardiere me fabrike heroine. Per fshataret e Branogut por edhe burime te antidroges, ata jane thjeshte roje dhe puntore te fabrikes kurse boset e saj jane deputete dhe pushtetare te larte me prona te medha ne Tirane, Vlore etj.

Narkopolicia si zakonisht mbron pushtetaret bose te narkotrafikut. Suksesi i vertete pra eshte fshehja dhe mbrojtja e kokave te ketij rrjeti narkotrafiku. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *