Vendosni fjalën kyçe....

Laboratori i drogës në Has, Policia-medias: Tregohuni të kujdesshme, operacioni nuk ka përfunduar ende


Në lidhje me laboratorin e drogës në Has, Policia e Shtetit është tejet e rezervuar në dhënien e informacionit.  Përmes një deklarate të shkurtër për shtyp, Policia i bën thirrje mediave që të tregohen të kujdesshme lidhur me aksionin fjalë, pasi thuhet se operacioni nuk ka përfunduar ende. Sipas policisë, kjo bëhet për faktin që të garantohet siguria e punonjësve të policisë që marrin pjesë në aksion.

REAGIMI I POLICISË

Per shkak se operacioni i Policise se Kukesit per goditjen e rrjetit te implikuar ne ngritjen e nje laboratori droge, nuk eshte perfunduar ende, dhe per te mbrojtur e mos cenuar sigurine e efektiveve te Policise te perfshire ne aksion, i kerkojme medias te jete e matur ne raportime.
Siç kemi njoftuar me heret, ne ditet ne vijim, Policia, Prokuroria dhe agjencite e tjera ligj zbatuese do te kene nje dalje te perbashket per te bere publike detaje nga operacioni.