Vendosni fjalën kyçe....

Kuko dhe Bardhi përplasen për ekspertizën e tabulateve


Ish-ministri i Drejtësisë Gazmend Bardhi dhe zv/ministrja e Brendshme Romina Kuko, janë përplasur në lidhje me hetimin e mostrave të zërit të Agron Xhafës, nëse ato janë marrë nga vartës të Fatmir Xhafës.

Duke treguar live një dokument, Bardhi tregon se është procesverbali i mostrave të zërit të Agron Xhafës, ku tregohet se janë marrë për t’u hetuar nga vartës të Fatmir Xhafës.

Nga ana tjetër, zv/ministrja deklaron se mostrat e zërit nuk mund të merren nga vartës të Xhafës, pasi ekziston një procedurë e caktuar nga laboratori i ekspertizës.

Deklarimi i Gazmend Bardhit për tabulatet telefonike:

Deklarimi i Zv/Ministres Romina Kuko:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *