Vendosni fjalën kyçe....

Vota e diasporës, Gjiknuri: I qëndrojmë variantit të votimit me postë


PS i qëndron votimit të diasporës me postë. Damian Gjiknuri në përfundim të mbledhjes së grupit të dialogut tha se ky është variant më i mundshëm.

“Varianti më i mundshëm dhe potencial për tu parë mbetet variant klasik me postë dhe regjistrimi përmes një sistemi që krijon transparencë. Baza është sistemi i gjëndjes civile.

Çdo deklarim adrese do të reflektohet në sistemin e gjëndjes civile.

KQZ mund të përdoret si broker për të komunikuar me ata që shprehin dëshirën. PS është me parimin cdo qytetar shqiptar që jeton jashtë”