Vendosni fjalën kyçe....

Edhe ish-minatorët e pensionistët protestë tek sheshi “Skënderbej”


Ish-minatorët dhe pensionistët janë hedhur sot në protestë teksa shënon 1 Maj, dita Ndërkombëtare e Punës.

Ish-minatorët janë mbledhur te sheshi Skënderbej ndërsa kërkojnë më shumë kushte për ta, duke nisur nga statusi dhe pensionet.

Kujtojmë se sot më herët, në protestë janë ngritur dhe mësuesit.