Vendosni fjalën kyçe....

Gjyqi për Gërdecin/ Letërporosi në SHBA, kërkohet marrja në pyetje e presidentit dhe përfaqësuesve të kompanisë amerikane SAC


Në senacën e sotme të gjyqit për Gërdecin, GJKKO informoi se ministria e Drejtësisë ka dërguar letërporosinë në SHBA për të marrë në pyetje Patrick Henry dhe përfaqësuesit e kompanisë SAC.