Vendosni fjalën kyçe....

Fëmijët jetimë në Sarandë surprizohen me dhurata nga efektivët për Vitin e Ri


Punonjësit e Komisariatit të Policisë Sarandë dorëzuan disa dhurata të përgatitura me iniciativën dhe kontributin e tyre, për fëmijët e shtëpisë së fëmijës “Vangjel Pulla”, në qytetin e Sarandës

Stafi i kësaj qendre falënderoi punonjësit e Policisë, dhe shefin e komisariatit të Sarandës, Gerald Toska, për surprizën që iu bënë fëmijëve dhe për gatishmërinë e tyre, në çdo rast. 

“Punonjësit e Komisariatit të Policisë Sarandë në kujdesin e veçantë të shefit të këtij komisariati, Kryekomisar Gerald Toska, dorëzuan disa dhurata të përgatitura me iniciativën dhe kontributin e tyre, për fëmijët e shtëpisë së fëmijës “Vangjel Pulla”, në qytetin e Sarandës.